dont link my blog anymore..thanx

salam tuk semua

sorry kalo ini semua terlalu drastik
sebab hanya ini yang terfikir sejak dulu
so hasilnya, saya mitak maaf kat semua

time kasih pada sape2 yang penah 'link'kan blog ni
time kasih pada sape2 yang penah baca blog ni
time kasih pada sape2 yang penah komen blog ni
time kasih pada sape2 yang penah memberi sokongan
time kasih pada sape2 yang penah memberi tunjuk ajar dalam meng'edit' blog
time kasih pada sape2 yang penah tegur pasal kandungan blog ni
buat kalian, TIME KASIH YANG PALING IKHLAS SAYA UCAPKAN

minta maaf pada sapa2 yang penah ter'enter' blog ni
minta maaf pada sapa2 yang penah terasa dengan blog ni
minta maaf pada sape2 yang ter'bazirkan' masa baca apa2 kat blog ni
minta maaf kalo content blog ni mengarut
minta maaf sebab dah banyak buang masa korang
minta maaf kalo ade kandungan dalam blog ni yg dicopy paste tanpa minta kebenaran
minta maaf atas segalanya

apa yang baik dalam blog ni datang dari Dia
yang lemah tuh, datang dari kelemahan saya sendiri
so, maaf sekali lagi atas sekali lagi
MINTA MAAF sangat...SEIKHLASNYA

cukuplah setakat ni
saya tak kata saya akan delete blog ni
i will keep it but i wont update it anymore
dis is for da laz time

~dalam kenangan~

crush!

7 pandai kritik:

Nadhirah Ahmad Monday, January 11, 2010 7:22:00 AM  

if u look in a positive way, blogging helps u in writing skills. we dunt do anymore writing in univ. besides, helping ure brain finding the right words to describe things from ure lexicon

wanufara Tuesday, January 12, 2010 2:42:00 AM  

"Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi pula kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu, Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui."

- Surah Al-Baqarah ayat 216-

lukpi Tuesday, January 12, 2010 8:15:00 AM  

nadhirah:
tq..i do have another place for blogging..tp untuk luah perasaan je
nway thanx selama ni sudi bace n komen..=)

anem:
tq ustazah..
faham psl sume tu..
tp rse mcm xde mase nk update mcm awk
lgpn writing sy bese2 je..
apepun keep updating ur blog
t sy jd pmbaca no 1..ecehh

wanufara Friday, January 15, 2010 12:14:00 PM  

bile masa sy dpt mandat besar jadik ustazah neh.

kalau awk jadikan blog ni sbg medium perkongsian pengetahuan eg: blog kesihatan in malay kan bagus tuan doktor.

amal berkekalan tu.

sy bercadang nk privatekan pelita kecil tu nanti.

lukpi Saturday, January 16, 2010 7:26:00 AM  

huhu
takpelah..tade peluang lg tuk mase ni
eh jgnlah privatekan..
kesian silent reader cam sy ni..

adysuR Sunday, February 14, 2010 12:24:00 PM  

dis is wat we call life?
hmm..

najibah kazmin Monday, February 15, 2010 6:05:00 PM  

assalamualaikum.

kenapa?

spill out!

mid year dtg dgn lenggang lenggoknye..
mid year dtg dgn lenggang lenggoknye...

Lutfi, Terengganu 27 July 1989 Ain Shams University, Cairo,